Change Makers presenterer

Fremtidens teknologi

Oslo

Tirsdag 16. Januar

18:30 – 21:30 CET

Forutsigelser for 2024 kommer fort og raskt. Og etter et år som har vært preget av enorme fremskritt når det gjelder evnen til og tilgjengeligheten av kunstig intelligens, er det ingen overraskelse at dette forventes å dominere diskusjonen i 2024 og framover.

 

Utfordringen er at disse spådommene knapt skraper i overflaten. Ledere innen teknologi er nå godt kjent med AIs potensial til å hjelpe deres organisasjon. Det som mangler, er de vanskelige spørsmålene:

 

  • Vil du innfri styrets forventninger om å skape banebrytende resultater med AI i løpet av de neste 12 månedene, og kan du unngå å bli satt tilbake av feilskjær?
  • Kan du måle motstandskraft, og vil dette bidra til å oppnå optimal balanse mellom styrke og smidighet i løpet av det kommende året?
  • Er 2024 året for datasuverenitet, og bør du være ledende innen personvern, eller bare en rask tilhenger?

 

Forbes, McKinsey og Forrester kan gi fascinerende innsikt og verdifulle data. Men det de ikke kan tilby, er et forum der du kan ta tak i de utfordrende spørsmålene sammen med kollegene dine. Bli med oss for første gang i 2024 når vi møtes for å svare på spørsmålet: Hva vil framtiden bringe?

PANELET VÅRT

Hør bransjeledere og opinionsledere dele sin innsikt og erfaring om hvordan du kan navigere i det stadig skiftende teknologiske landskapet og posisjonere organisasjonen din for suksess i fremtiden.

Jaana Nyfjord, paneldeltaker

Teknisk direktør og strategisk rådgiver i Splunk

Jaana Nyfjord

Les mer om Jaana her.

Fredrik Larstorp, paneldeltaker

Landssjef, Norge

Fredrik Larstorp

Les mer om Fredrik her.

DELTAKERE

Ledende beslutningstakere og andre toppledere med fokus på teknologi, transformasjon og informasjonssikkerhet, som jobber i noen av de største organisasjonene i Norge. Denne diskusjonen vil være verdifull for deg som ønsker å forstå hvordan du kan utnytte teknologi til å skape vekst og robusthet i 2024 og fremover.

 

Det er satt et tak på antall deltakere for å sikre at alle har mulighet til å bidra. Møtet er kun åpent for inviterte deltakere eller de som har blitt henvist av en kollega eller vår partner Splunk.

 

VÅR KLUBPARTNER

En spesiell takk til Splunk for at de fortsetter å støtte Change Makers Club. Splunk bidrar å bygge en tryggere og mer robust digital verden.

OPPLEVELSEN

Alle våre rundebordskonferanser er fokuserte, samarbeidsorienterte og informative. Takket være en ledet og moderert diskusjon vil du: få innsikt og ideer fra tankeledere i ulike bransjer, sammenligne dine egne planer i et samarbeidende og konfidensielt miljø og bygge nettverk med en eksklusiv gruppe toppledere i organisasjoner av samme størrelse som din egen.

STEDET

 

SJØMAGASINET

Sjømagasinet ligger på Tjuvøya, like i vannkanten med utsikt over den vidstrakte fjorden. Et komplett konsept med restaurant, vinbar, selskapslokale og fiskebutikk, og den luftige og moderne stilen gir både kvalitet og fleksibilitet i matopplevelsen. Hummer og krabber i tanker som ser ut som de er laget av drivved, lokker til seg nysgjerrige blikk i restauranten, mens bordene med hvite linduker lyser opp og vinduene som går fra gulv til tak gir glitrende utsikt over vannet.

 

Restaurantens navn betyr “havbutikk”, og menyene viser det beste sjømatnasjonen Norge har å by på. Kjøkkensjef Karel Svec og hans team lar seg inspirere av lokale og bærekraftige ingredienser, og leverer en spennende og moderne smaksopplevelse.

The Team

jh profile pic

James Harris

Founder
George

George Parry

Club Director
hope-blackwhite

Hope Onderdonck

Club Director
elle-blackwhite

Elle Brasier

Head of Operations

VÅRT BÆREKRAFTSLØFTE

Vi er forpliktet til å støtte vårt samfunn og miljø. Når du deltar på et Change Makers Club-arrangement, lover vi å nøytralisere karbonavtrykket ditt. Vi planter et tre via One Tree Planted for å kompensere for reise- eller energiforbruket. Når treet er ferdigvokst, har det gjennomsnittlige treet en netto absorpsjon på 30 kg CO2 per år, noe som tilsvarer 365 km med bil eller 96 timers kontorbruk. Du kan se regnestykket vårt her.

 

Les mer her: https://onetreeplanted.org/

Hvis du har spørsmål om deltakelse, er du velkommen til å kontakte meg:

 

George Whittington

Klubbdirektør, Change Makers Club

 

Tel: +44 (0) 7582256272

E-post: george.whittington@changemakersclub.com

Adresse: 18-20 Huntsworth Mews, Marylebone NW1 6DD