Change Makers presenterar

Framtidens teknologi

Stockholm

Onsdag den 28 Februari

18:30 – 21:30 CET

Förutsägelser och prognoser för 2024 duggar tätt. Och efter ett år som kännetecknats av enorma framsteg för AI:s möjligheter och tillgänglighet är det knappast förvånande att AI förväntas dominera samtalet under 2024 och vidare.

 

Utmaningen är att förutsägelserna bara skrapar på ytan. Ledarna inom teknologi är numera väl medvetna om, och förtrogna med AI:s potential att bidra till organisationens arbete. Det som saknas är svaren på de tuffa frågorna:

  • Kommer ni att uppfylla styrelsens förväntningar på omvälvande förändringar med AI de närmaste 12 månaderna, och kan ni undvika oförutsedda hinder?
  • Kan ni mäta flexibilitet och kommer detta att bidra till att uppnå optimal balans mellan styrka och agilitet det kommande året?
  • Är 2024 datasuveränitetens år, och bör ni vara ledande inom dataskydd eller bara ligga precis efter?

 

Forbes, McKinsey och Forrester kan bidra med fascinerande insikter och värdefulla data. Men de kan inte erbjuda ett forum för att diskutera gemensamma utmaningar med likasinnade. Följ med oss för första gången 2024 då vi träffas för att besvara frågan: Vad väntar i framtiden?

DELTAGARE

Seniora beslutsfattare och andra högre chefer med fokus på teknologi, transformation och IT-säkerhet, som arbetar inom några av de största organisationerna i Sverige. Det kommer att bli ett givande samtal om du vill veta mer om hur du kan ta vara på tekniken för att driva på tillväxt och resiliens under 2024 och vidare.

 

Antalet deltagare är begränsat för att var och en ska ha möjlighet att bidra. Mötet är endast öppet för inbjudna eller sådana som har hänvisats av en kollega eller vår partner, Splunk.

 

VÅR KLUBBPARTNER

Ett särskilt tack till Splunk för deras fortsatta stöd av Change Makers Club. Splunk grundades 2003 för att lösa problem inom komplexa digitala infrastrukturer. Redan från början har man hjälpt organisationer utforska alla vinklar och vrår av sina data – namnet Splunk är en lek med det engelska ordet ”spelunker”, som betyder grottforskare. Splunk har utvecklats stort de senaste 20 åren då det digitala har hamnat i centrum, samtidigt som typerna av och antalet disruptioner har ökat enormt. Med över 1 100 patent och en sann innovationskultur har vi lyckats ligga steget före våra kunders behov.

UPPLEVELSEN

Alla våra rundabordssamtal är fokuserade, samarbetsbaserade och informativa. Under en diskussion ledd av ordförande och moderator kommer du att få insikter och idéer från tankeledare i olika branscher, utvärdera egna planer i en samarbetsbaserad och konfidentiell miljö, och nätverka med en exklusiv grupp med seniora chefer i organisationer av liknande storlek som din.

PLATSEN

 

Hillenberg – Vinrummet
Humlegårdsgatan 14, 114 46 Stockholm, Sweden

 

När du öppnar portarna till Humlegårdsgatan 14 i Stockholm välkomnas du av restaurang Hillenberg, med matsal och två barer på totalt omkring 90 kvm. Här bjuds du in till en fantastisk kulinarisk upplevelse. Under ledning av Niklas Ekstedt erbjuder restaurangen en meny där sydeuropeisk mat flirtar med klassiska skandinaviska influenser, allt med finess och en diskret modern touch.

 

Hillenberg är en stilsäker tolkning av ett klassiskt brasserie, med en smakfull och elegant atmosfär. På restaurangen återfinns det vackra enskilda Vinrummet, där ni sitter omgivna av Hillenbergs enastående vinsamling – perfekt för viktiga och intima gruppsamtal.

VÅR PANEL

 

Lyssna på branschledande chefer och opinionsbildare som delar med sig av sina insikter och erfarenheter om hur du kan hitta rätt i det föränderliga tekniska landskapet och positionera din organisation för framgång i framtiden.

Anders Stinger

Area Vice President, Nordics på SPLUNK

Läs mer om Anders här.

Jaana Nyfjord

Field CTO & Strategic Advisor på SPLUNK

Läs mer om Jaana här.

The Team

jh profile pic

James Harris

Founder
George

George Parry

Club Director
Picture2

George Whittington

Club Director
elle-blackwhite

Elle Brasier

Head of Operations

VÅRT HÅLLBARHETSLÖFTE

 

Vi tar vårt ansvar att bidra till samhället och miljön på stort ansvar. När du deltar i ett Change Makers Club-event åtar vi oss att neutralisera ditt koldioxidavtryck. För att kompensera för din resa eller energiförbrukning planterar vi ett träd via One Tree Planted. Ett genomsnittligt uppvuxet träd absorberar 30 kg koldioxid netto per år, vilket motsvarar 365 km bilkörning eller 96 timmars kontorsanvändning. Du kan se hur vi har räknat här.

 

Läs mer här: https://onetreeplanted.org/

Kontakta gärna mig om du har frågor kring medverkan:

 

George Whittington

Club Director, Change Makers Club

 

Tel: +44 (0) 758 225 6272

E-postadress: george.whittington@changemakersclub.com

Adress: 18-20 Huntsworth Mews, Marylebone NW1 6DD